پیوال پلاست

یک و بلاگ تخصصی در حوزه ابزار های پیش ساخته ساختمانی

پیوال پلاست

یک و بلاگ تخصصی در حوزه ابزار های پیش ساخته ساختمانی

ایزار های پیش ساخته ساختمانی امروزه جزو پرکاربرد ترین مصالح ساختمانی بشمار میروند که برای تزئینات داخلی استفاده میشوند. برای آشنایی هرچه بیشتر میتوانید با ما در این صفحه همراه باشید و هر چیزی که در این باره نیاز است بدانید را مطالعه کنید.
در این بلاگ سعی شده در مورد تمام ابزار های ساختمانی توضیح داده شود. مانند: قرنیز/دیوار پوش/ دیوار پوش های پی وی سی/انواع دیوار پوش/ ابزار های ساختمانی پی وی سی

  • ۰
  • ۰

همان طور که مطلع هستید، هر محصولی جهت نصب روی دیوار نیازمند تعدادی ابزار مکمل می باشد.

و دیوارپوش پی وی سی  نیز از این قاعده مستثنی نیست اکنون میخواهیم ملزومات نصب دیوار پوش پی وی سی بر روی دیوار را با هم مرور کنیم.

شما همچنین در ابتدا باید یک دیوار پوش انتخاب کنید و در این میان باید به مزایا و معایب دیوار پوش ها توجه داشته باشید

ما در این مقاله ابزار مکمل نصب دیوارپوش های سنگ مصنوعی پیوال روی دیوار که همان پروفیل ها می باشند.

را بررسی می کنیم. این ابزار به دلایل متعددی مورد استفاده قرار می گیرند.

 

هنگام نصب پیوال، برای پوشش دادن درز بین دو ورق دیوارپوش از پروفیل عا استفاده می شود.
همچنین برای گوشه های خارجی و داخلی در نصب نیز می توان از پروفیل ها استفاده کرد.
مورد دیگر استفاده از این ابزار در مبحث زیر سقف؛
تقاطع دیوار با سقف می باشد.  و همچنین لازم به ذکر است که گاهی اوقات از برخی از پروفیل ها برای تزئینات و نمای کار استفاده می شود.

 

اکنون انواع پروفیل های موجود را با هم بررسی می کنیم:

 

اولین نوع پروفیل، پروفیل قاب یا فریم می باشد. این نوع پروفیل ها چارچوب تشکیل دهنده ی قاب هستند و دور تا دور کار را در بر می گیرند؛ برای مثال:  دور درب منازل مسکونی و تجاری، دور درب آسانسور و همچنین همان طور که از اسم آن مشخص است می توانیم از این نوع پروفیل ها در مباحث قاب کردن نیز استفاده کنیم؛ برای مثال تهیه و طراحی قاب تابلو با استفاده از پروفیل قاب (فریم).

 

از این نوع پروفیل در بسیاری از ساختمان های مسکونی واداری و تجاری برای زیبایی و تزئینات استفاده می شود.

پروفیل قاب اغلب در ابعاد 5 سانتی متر، 6 سانتی متر، 10 سانتی متر، 12 و 15 سانتی متر تهیه می شوند که بنا بر نیاز و سلیقه ی مشتری ارائه می شوند.

از آنجا که این نوع پروفیل بسیار کاربردی و پرمصرف می باشد، از اکثر کد رنگ های پیوال در تهیه ی آن استفاده می گردد.

دومین نوع پروفیل هایی که می خواهیم با هم بررسی کنیم، پروفیل قرنیز می باشد. همان طور که از اسم آن مشخص است، این پروفیل در پایین ترین قسمت دیوار، تقاطع بین دیوار و کف، نصب می گردد. به دلایل زیادی مانند شست و شو و نظافت و همچنین برای تزئینات و زیبایی از این پروفیل استفاده می گردد.

این پروفیل ها اغلب در ابعاد 12 سانتی متر و در اکثر کد رنگ ها موجود می باشند.

سومین نوع پروفیل ها، پروفیل فیتیله یا حاشیه می باشد. در زمان قدیم معمولا برای زیبایی و همچنین مبحث رطوبت تا ارتفاع یک متر و بیست سانتی متری  دیوار منازل مسکونی را با استفاده از سنگ می پوشاندند، که در تقاطع سنگ و دیوار از ابزاری به نام فیتیله استفاده می شد.

همچنین اگر بخواهیم قاب کوچک تری داشته باشیم، می توانیم از پروفیل حاشیه استفاده کنیم. یعنی این نوع پروفیل نیز در مبحث قاب کردن و همچنین در گوشه های کار مورد استفاده قرار می گیرند.

مورد دیگر استفاده از پروفیل فیتیله یا حاشیه در بحث نما ها به خصوص نما های رومی می باشد. لازم به ذکر است که از این پروفیل ها فقط برای نما های داخلی استفاده می شود.

پروفیل حاشیه (فیتیله) در ابعاد 3 و 5 سانتی متر تولید می شوند.

یکی از پرکاربرد ترین ابزار مکمل نصب دیوارپوش های پیوال، اسکوتی (گوشه ی داخلی) می باشد. اسکوتی در حالت 90 درجه تهیه و در کنج کار استفاده می شود.. از اسکوتی به عنوان قرنیز صفحه نیز استفاده می شود.

یکی از پرکاربرد ترین موارد استفده از محصولات پیوال، در مبحث بین کابینتی می باشد، در تقاطع بین کابینت و صفحه نیز از اسکوتی به عنوان قرنیز صفحه ی کابینتی استفاده می گردد.

سومین ابزار پر کاربرد برای نصب پیوال، نبشی می باشد. همان طور که از اسم آن مشخص است برای نبش و گوشه ی خارجی کار از آن استفاده می شود.

در محلی که دو ورق به نبش می رسند، از این ابزار برای پوشش دادن نمای کار استفاده می کنند، تا نیاز به برش دقیق و زمان بر نداشته باشند، از این رو تولید و استفاده از نبشی ها دغدغه ی اکثر نصاب ها را کم کرده است.

چهارمین ابزار نصب دیوارپوش های سنگ مصنوعی پیوال، ابزار اختلاف سطح می باشد.

همان طور که از اسم آن مشخص است، در محلی که بخواهیم اختلافی در سطح داشته باشیم و همچنین برای طراحی قاب هایی که مقداری از سطح دیوار بیرون تر و برجسته یا مقداری داخل تر باشند، می توان از این ابزار استفاده کرد و اصطلاحا پله ایجاد کرد. این نوع ابزار معمولا اختلاف 16 میل را به خوبی پر میکنند.

آخرین ابزار پرکاربردی که در این مقاله با هم مطالعه می کنیم، گلویی می باشد.

از ابزار گلویی بین سقف و دیوار استفاده می شود، در طراحی دکوراسیون داخلی مدرن با استفاده از گلویی منازل را از نما های قدیمی و گچ بری خارج کرده اند و برای طراحی های شکیل و زیبا بسیار کاربردی می باشند.

ابزار گلویی معمولا با زاویه ی 90 درجه زیر سقف قرار میگیرند.

البته گلویی کاربرد های دیگری نیز دارد، به خصوص در بحث دکوراتیو کردن که در تصاویر مشاهده می کنید.

ما در این مقاله پر کاربردترین موارد مصرف این ابزار را بررسی کردیم، لازم به ذکر است که طراحان و نصابان از این ابزار استفاده های دیگری نیز دارند.

خواهشمندیم جهت نصب ورق های دیوارپوش سنگ مصنوعی پیوال حتما با نصاب های مورد اطمینان و ماهر و با تجربه همکاری کنید.

 

نظرات (۱)

عالی👌

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی